Despre noi

Konica Minolta Gold Partner / Copiatoare-Constanta.ro - site dedicat exclusiv clientilor Konica Minolta din Constanta.
 
Copiatoare-Constanta.ro se adreseaza tuturor acelora care au nevoie de o solutie de copiere sau printare accesibila in conditiile economice dificile din prezent.
 
Produsele si serviciile oferite sunt: copiatoare si multifunctionale secon hand, inchirieri copiatoare in Constanta, incarcari si reancarcari tonere, servicii de copiere si printare "on-line", service autorizat pentru copiatoare, imprimante si multifunctionale.
Site-ul Copiatoare-Constanta.ro este gestionat si administrat de Network Systems Solutions srl, membra a grupului de firme Network Systems din Constanta (www.net-sys.ro), grup ce are peste 12 ani de experienta in comercializarea si intretinerea produselor Minolta si Konica Minolta, pe piata constanteana. Infiintata in anul 2007,  Network Systems Solutions este Distribuitor KONICA MINOLTA, avand statut de Gold Partner.
Firma noastra este inca din iunie 2008 certificata ISO 9001 - IQNET.
 
 
 
Network Systems Solutions srl presteaza urmatoarele activitati dedicate KONICA MINOLTA:
 * Comercializare echipamente office; multifunctionale alb/negru & color, A4/A3.
 * Comercializare consumabile si piese de schimb pentru  echipamente office.
 * Service autorizat echipamente office.
 
Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Constanta si intreaga tara.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de produsele si serviciile oferite de noi. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

 

Incepand din 15 februarie, Network Systems Solutions srl - Konica Minolta Gold Partner a lansat special pentru Constanta site-ul: www.copiatoare-constanta.ro
Acest site se adreseaza firmelor si in special IMM-urilor constantene, care in aceasta perioada de puternica criza economica cauta sa-si diminueze costurile si sa obtina din partea furnizorilor solutii si servicii cat mai accesibile si de o calitate cat mai buna.
Copiatoare-Constanta.ro incearca sa ofere solutii office cat mai flexibile si cat mai accesibile pentru copiere si printare. Bazandu-ne pe experienta de peste 12 ani in acest domeniu, competenta si profesionalism, noi punem la dispozitia companiilor din Constanta produse si servicii dedicate exclusiv.
Printre acestea putem mentiona:
Servicii de inchirieri Copiatoare si Multifunctionale:
Servicii de copiere si printare color si alb-negru, A4 si A3, destinate mediului office constantean la tarife subventionate (verificati tarifele si va veti convinge):
Service Autorizat Konica Minolta la preturi foarte accesibile:
Promotii de echipamente office A4 si A3 la preturi absolut de exceptie, valabile numai pentru companiile din Constanta:
Echipamente second-hand la care asiguram garantieinstalare, suport si asistenta tehnica de specialitate in orasul Constanta: