Solutii Printare Office

 

Solutii de Copiere  si Printare pentru Companii

 

Network Systems Solutions ofera tuturor clientilor din Constanta solutii optimizate de copiere si printare dedicate mediului office si business. Este vorba despre noul concept, Konica Minolta Optimized Print Services.

Acesta se refera la analiza fluxurilor de documente si a nevoilor de copiere, printare si scanare din cadrul companiei dumneavoastra.

Pe baza informatiilor oferite, specialisti nostrii analizeaza costurile existente si identifica pentru clientii din Constanta, solutii Konica Minolta de optimizare a fluxului si a costurilor de copiere, printare, scanare si management al documentelor din firma. 

Solutia propusa clientului trebuie sa duca la scaderea acestor costuri cu minim 20% fata de cele din prezent si crearea unui flux mult mai bun al documentelor din firma prin utilizarea de echipamente Konica Minolta moderne cu functii de comunicare, scanare (SMTP, scan to email, scan to ftp), copiere, printare de inalta performanta.

 

Echipamentele multifunctionale propuse pentru aceste servicii, nu trebuiesc achizitionate de catre client. Ele sunt puse la dispozitia acestuia spre utilizare de catre Network Systems Solutions Constanta in cadrul solutiei oferite de externalizare a activitatii de copiere si printare din cadrul firmei. 

 

Network Systems Solutions, Konica Minolta Gold Partner, ofera clientului o solutie la cheie de management al documentelor, clientul platind doar un abonament lunar, ce contine costurile de printare, copiere respective.

Avantajele evidente pentru client ale unei asemenea solutii externalizate:

- nu mai este necesar buget de investitii

- toate costurile (inclusiv cele cu echipamentele) sunt deductibile ca si cheltuieli inca din prima luna de contract.

- optimizarea tuturor proceselor de copiere, printare si scanare din cadrul firmei lucru ce duce la consum mai mic de timp respectiv cresterea productivitatii.

- costuri efective de printare, copiere si scanare mai mici decat cele din prezent.

 

Network Systems Solutions ofera in mod exclusiv solutiile Konica Minolta Optimized Print Services firmelor ce isi desfasoara activitatea  Constanta si zona Dobrogea. 

 

Pentru detalii sau lamuriri suplimentare, nu ezitati sa ne contactati (click aici !) .